Coaching

Hello world!

Toth Genoveva Kinga vagyok szinkroncoach.

Ha elérkeztél ahhoz a ponthoz, hogy egyedül már nem megy és a baráti beszélgetések sem hoztak megoldást, ha úgy érzed, hogy nem haladsz előre, hogy a továbblépèshez nézőpontváltásra, bàtorításra, vagy éppen új lehetőségeid feltárására lenne szükséged:

– segíteni tudlak abban, hogy haladj a megoldásaid felé!

Hiszek abban, hogy mindenkiben ott van már minden válasz, csak a megfelelő kulccsal a megfelelő belső ajtót kell hozzá megtalálni.

A kérdéseimmel, a megtartó figyelmemmel és a tudásommal tudlak elvezeti ehhez az ajtóhoz.Több mint 17 éve aktív szellemi gyakorló vagyok. Jàrom a kiteljesedés útját és több mint 10 éve oktatok integrál jógàt, tradicionàlis tantra jógàt, női köröket valamint előadásokat tartok önismeret és a nőiesség tudatos ébresztésének témáiban.

Ezekhez kapcsolódó tudásom és gyakorlati tapasztalatom, a saját átalakulásom és a csoportokkal közösen megtett lépések, és eredmények hozzásegítenek, hogy lehetőségeket és megoldásokat találjunk:

🌿az életvezetési kérdéseidben, amikor nem látod, hogyan tovább,

🌿ha úgy érzed gyakran elakadsz a tervezgetésnél

🌿a nőiességeddel/férfiasságoddal kapcsolatos ébredésedben, harmónikus megélésében

🌿párkapcsolati kérdésekben,

🌿önismereti és

🌿az önmagad kibontakoztatásával kapcsolatos kérdéseid és problémáid megoldására.

Személyiségem erőssége a holisztikus látásmód, kreativitás, a megtartó figyelem, a lelkesedés, az együttérzés és a célorientáltság.Tudlak finoman inspirálni és határozottan motiválni, eredményre sarkallni, katalizàlni a folyamataidat.

Elkísérlek addig ameddig engeded, és ahonnan már Te magad tudsz cselekedni, tudva, hogy ha valaki egy megfelelő megtartó Térben fejezi ki magát, hamar rálát, akár önmaga fogalmazza meg a megoldásait és eljut a saját időszerű felismeréseihez.

Ezt a Teret tudom Neked biztosítani.

Keress bizalommal.

Talàlkozhatunk Székesfehérváron és Budapesten.🎯

Elérhetőségem anandamethod@gmail.com

Mostantól kezdve épülget ez a felület, ahol majd részletesen olvashatsz az Ananda Method-ról, a Synchron Life Coachingról és azon keresztül mi az, amit Neked adhat ez.

Ha szeretnél majd értesülni az újabb írásokról, kedveld az oldalt, hogy lásd amikor megjelennek új tartalmak.

💗

Egy hozzászólás

Leave a Reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük